1.600 espectadors al Festival de Música de la Vila de Llívia

El cicle d’estiu de la trentena edició del Festival de Música de la Vila de Llívia ha arribat a la seva fi i com cada any ha estat un èxit, assolint les previsions esperades.

Redacció
25 d'agost del 2011
Foto: Ramon Ardid.
Foto: Ramon Ardid.
Foto: Ramon Ardid.

En l'edició d'enguany del Festival de Música de la Vila de Llívia que ha tingut lloc en el marc incomparable de l'Església Nostra Senyora d'Àngels s'hi han aplegat 1.600 espectadors en els quatre concerts que s'han dut a terme.
 
El  primer concert, que va tenir lloc el 9 d’agost, va ser dedicat a Vivaldi amb el prestigiós grup  italià  “I Musici di Vivaldi ”  acompanyats de Claudi Arimany ( flauta ) i de Claudio Bertagnin ( violí ). L'11 d’agost l’Església de Llívia es va omplir de les meravelloses veus d’  “American Spiritual Ensemble “  amb el seu repertori de cant negre espiritual . Dissabte 15 d’agost la fantàstica veu de la soprano Ute Beckert acompanyada de  Frank Wasser al piano van  interpretar un magnífic recital Lied . Aquest mateix dia els espectadors van tenir el plaer d’escoltar a “ The Hortus Musicus Academic Quartet “ amb un monogràfic de Wolfgang Amadeus Mozart .  El  dia 17 d'agost els espectadors van poder gaudir de l’ Orquestra de Cambra de Berg amb Michal  Kanka al violoncel en una primera part dedicada a Golijov, Kutavicius, Dvorák, Txaikovsky, incloent El cant dels Ocells i una extraordinària segona part dedicada a “La mort i la donzella” de Schubert . Per acabar , el divendres 19 la  Camerata Amsterdam va dedicar tot el seu repertori  als concerts de Brandenburg de Johann Sebastian Bach juntament amb els solistes Valentin Zhuk, al violí, Claudi Arimany i Jordi Gendra , flautes, Frank Van Koten, oboè, Norbert Vohn, trompeta i Guillermo Bracheta al clavicèmbal . 

El Festival oferirà, com en edicions anteriors, un cicle d'hivern, enguany hi hauran dos concerts. El primer esta previst pel dia 5 de desembre a les cinc de la tarda amb la Cobla Ciutat de Girona i l’altre pel 25 de desembre a les nou del vespre amb la Polifònica de Puig-Reig.