El programa lúdico-esportiu de la Festa Major de la Seu proposa 26 activitats

Tornejos de pàdel i bàdminton i una cursa d'orientació en btt per parelles, novetats de l'esport i Festa Major 2011.

Redacció
24 d'agost del 2011

La Festa Major de la Seu d'Urgell d'enguany proposa d'entre les 26 activitats esportives diferents tres novetats importants com són els tornejos de pàdel i bàdminton -tot aprofitant les noves instal·lacions esportives per practicar aquests dos esports de raqueta-, així com una cursa d'orientació en BTT per parelles X-Pirience. Els tornejos se celebraran a les pistes municipals de pàdel i a la pista polivalent el dissabte, 27 d'agost, a partir de les nou del matí, mentre que la cursa d'orientació en BTT per parelles tindrà lloc diumenge, 28 d'agost, a les set del vespre, a la zona esportiva municipal.

Així doncs, del 26 al 30 d'agost, tant els urgellencs com els visitants podran participar a: bàsquet 3c3, torneig de futbol set, torneig de golf, bateig de submarinisme, cursa de roll ski, cursa d'orientació, concurs social de petanca, campionat d'escacs, exhibició de taekwondo i de karate, gimcana de colles, exhibició de country, pedalada popular, festa aquàtica, cursa de 10 quilòmetres, matinal esportiva i iniciació al kàrting.

Partits de futbol sala, hoquei i futbol

Durant la Festa Major d'enguany també es podrà gaudir d'un partit de futbol sala que enfrontarà el CF Sala la Seu amb el Linyola. Serà dissabte, 27 d'agost, al Palau Municipal d'Esports, a les sis de la tarda.

Al mateix dia, però a la pista polivalent, es jugaran dos partits d'hoquei patins protagonitzats pel Hoquei Club Cadí que s'enfrontarà, en les categories de benjamí i sènior, al HC Sentmenat, a partir de les sis de la tarda.

Diumenge, 28 d'agost, La Seu FC disputarà un partit amistós amb l'Organyà, al camp municipal, a les sis de la tarda.

Inscripcions

Pel que fa al campionat de bàsquet 3c3, de futbol i la gimcana, cal que els interessats a participar-hi s'inscriguin prèviament al Servei d'Esports (Palau d'Esports) i que dipositin una fiança de 20 euros, que se'ls hi tornarà un cop acabada la competició, sempre que hagin assistit a tots els partits.

També cal inscriure's a la pedalada, la cursa a peu i les curses d'orientació, tot i que en aquest tres casos no és necessari la fiança i la inscripció també es pot fer a al Punt d'Informació de la Festa Major instal·lat a la plaça de Les Monges de la Seu d'Urgell.