La Biblioteca Comptat Cerdanya acull la presentació del llibre \"A dalt de la Duna Roja\"

La presentació del llibre de Núria Garcia Quera serà aquest divendres a dos quarts de nou del vespre. L'acte es completarà amb un documental sobre Mali, l'escenari principal de la novel·la i comptarà amb la intervenció de l'escriptor i muntanyenc Alfons Brosel.

Redacció
24 d'agost del 2011
575_1314184646Nueva_imagen
575_1314184646Nueva_imagen

   A dalt de la Duna Roja va rebre el Premi Òmnium Cultural de Narracions de Viatges l’any 2008, dotat per la Llibreria Altaïr. L’acció comença quan després d’una estada a Mali la Neus contrau la malària. La convalescència a l’hospital i els dies anteriors, passats a Àfrica, suposaran dos viatges que s’alternen i evolucionen de manera paral·lela, fins al punt que un i altre es fondran en un únic viatge iniciàtic ple de sensacions a flor de pell.

A dalt de la Duna Roja és el primer llibre de la col·lecció “Sensus”. El seu disseny és molt original ja que remet a una llibreta de viatge Moleskine: tapa de cartró, goma i caires arrodonits. Cada una de les novel·les de “Sensus” es dedica a un país concret, en aquest cas Mali, i cada llibre va associat a un projecte solidari. Una part dels guanys de la venda del llibre es destinaran a l’Associació Solidaria d’Escoles Dogons per construir escoles a Mali.

L'autora del llibre, Núria Garcia Quera, va néixer a Barcelona el 1965, però des del 1986 té fixada la seva residència al Pallars Sobirà. Fa quinze anys que va encetar la seva carrera literària. Al dia d’avui ha publicat novel·les, relats curts, guions de còmic, guies excursionistes i nombrosos reportatges de temàtica excursionista i geogràfica a revistes com ara “Descobrir Catalunya” o “El mundo de los Pirineos”. Les seves creacions han estat premiades en diverses ocasions. La seva darrera aventura és la col·lecció “Sensus” (www.sensus.cat): uns llibres diferents que et faran companyia viatjant pel món o podràs viatjar sense moure’t de casa.