Balanç positiu de la temporada del Retaule de Sant Ermengol de la Seu

El nombre d'espectadors ha augmentat un 50% respecte a l'any passat arribant a les 1200 persones.

Redacció
24 d'agost del 2011

El Patronat del Retaule de Sant Ermengol fa una valoració especialment positiva de la temporada de representacions d'aquest any 2011. El nombre d'espectadors ha augmentat un 50% respecte a l'any passat arribant a les 1200 persones, tenint en compte també que les condicions meteorològiques han permés la representació de totes les sessions programades, des del dissabte 6 fins al diumenge 14 d'agost. El Patronat valora de forma excepcional aquest augment tenint en compte el context econòmic actual.
 
Per altra banda, en l'afany de millora contínua de l'espectacle, aquest any el Retaule ha realitzat de forma sistemàtica un conjunt d'enquestes al públic assistent, per tal de determinar els punts forts i els punts dèbils de la representació, i també per millorar les polítiques de difusió de l'espectacle i poder arribar al màxim de públic potencial. Cal destacar també la participació del Cor de Cambra Caterva els dies 8 i 10, que ja va actuar en les representacions de l'any passat, així com la realització d'un seguit de tallers de formació per als membres del Retaule, inclosos dins del programa "Tallers per la Festa" del Departament de Cultura de la Generalitat.
 
L'augment d'espectadors, la millora de les polítiques de difusió i la incorporació de nous actors i tècnics, amb un rejoveniment general de l'espectacle, permeten considerar la d'aquest any com una edició de consolidació del Retaule i de rellançament de les representacions, amb l'objectiu de donar-li una projecció molt més àmplia i posicionar-lo com a espectacle de referència al nostre país.