El Museu Cerdà de Puigcerdà acull l'exposició \"La Bíblia i la Filatèlia\"

Aquesta mostra combina una col·lecció de segells de gran valor relacionats amb la Bíblia, un conjunt de bíblies editades en diversos països i una col·lecció de monedes gregues i romanes.

Redacció
23 d'agost del 2011
Imatge de l'exposició.
Imatge de l'exposició.
Imatge de l'exposició.

Des del passat 17 d’agost, i fins el proper 30 de setembre, el Museu Cerdà de Puigcerdà acollirà a les seves instal·lacions l’exposició La Bíblia y la Filatèlia, produïda pel Cercle Filatèlic Bíblic. Aquesta mostra combina una col·lecció de segells de gran valor relacionats amb la Bíblia,  un conjunt de bíblies editades en diversos països –amb una especial atenció a la bíblia en català–  i un col·lecció de monedes gregues i romanes.

La mostra organitzada a Puigcerdà pel Cercle Filatèlic Bíblic està integrada per una interessant col·lecció monotemàtica de segells sobre la Bíblia, distribuïda en onze vitrines (132 fulles), i una segona col·lecció filatèlica de caire juvenil, d’Indira Hotchandani, que tracta de la flora bíblica. Complementa això una impactant col·lecció de vinyetes bíbliques publicades per diferents societats bíbliques americanes, inclosa en dues vitrines. D’altra banda, tothom pot veure una important col·lecció de monedes gregues i romanes, totes relacionades amb la Bíblia. I per donar ja el màxim relleu a la mostra, també s’exposa una col·lecció de bíblies que daten dels segles XVI al XX.