L'Espai Ermengol de la Seu acull una xerrada sobre l'història del MNAC

Dimecres, 24 d'agost, a les vuit del vespre. La conferència anirà a càrrec de Damià Martínez Latorre, cap d'activitats i relacions externes del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

per NacióLleida, 23 d'agost de 2011 a les 10:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'agost de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest dimecres, 24 d'agost, tindrà lloc a l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell una xerrada que porta per títol l'Història del MNAC i de les seves col·leccions: Apunts sobre algunes obres de la Seu d'Urgell',a càrrec del cap de l'Àrea d'activitats i relacions externes del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), Damià Martínez Latorre.
 


La xerrada ens introduirà a conèixer les diferents col·leccions que comprèn el MNAC, les quals passen des del romànic fins a mitjan segle XX. En aquesta conferència, Damià Martínez Latorre també ens farà un repàs d'algunes de les obres de la Seu d'Urgell que s'hi poden trobar com el Frontal de la Seu d'Urgell o dels Apòstols, obra anònima del segon quart del segle XII, una de les obres mestres de la col·lecció de pintura sobre taula del MNAC.
 

Aquesta xerrada és oberta a tothom i s'iniciarà a les vuit del vespre.

 

Participació