Intervenen 1.980 paquets de tabac a la pista forestal de Tor

El conductor del turisme on s'amagava el gènere va fugir després de topar amb un vehicle de la Guàrdia Civil.

Redacció
17 d'agost del 2011

La Guàrdia Civil va intervenir divendres passat 1.980 paquets de tabac ros de contraban valorats en 7.471 euros a la pista forestal de Tor, al terme municipal d'Alins (Pallars Sobirà). Els fets es van produir divendres a la tarda quan efectius establerts en un punt de verificació fiscal van donar l'alto a un conductor d'un turisme Renault Scenic amb matrícula francesa. El conductor, fent cas omís de les indicacions i després de topar amb el vehicle policial, es va donar a la fuga. Quan els agents van localitzar el vehicle, que s'havia accidentat a uns 200 metres del lloc, van trobar el tabac amagat a l'interior de dues motxilles de grans dimensions i d'una caixa de cartró.

L'home encara no ha estat localitzat. La Guàrdia Civil busca el conductor del vehicle interceptat, a qui s'imputa un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat, a més d'un altre de contraban.

El tabac comissat va passar a disposició de l'Administrador de la duana de la Farga de Moles i les diligències instruïdes es van remetre al Jutjat d'Instrucció de Tremp, segons ha informat la policia de l'Estat.