Convoquen el concurs de pregó infantil per la Festa Major de la Seu

Artur Peguera, presentador d'esports de TV3, serà l'encarregat enguany de pronunciar el pregó de la Festa Major de la Seu d'Urgell el dissabte, 27 d'agost, a les nou del vespre, des del balcó del consistori.

Redacció
09 d'agost del 2011
L'Artur Peguera.
L'Artur Peguera.
L'Artur Peguera.


La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell torna a convocar el concurs de pregó infantil per a la Festa Major 2011. Al concurs hi poden participar tots els alumnes que hagin cursat cinquè i sisè de primària durant el curs 2010-2011 en qualsevol de les escoles del municipi i que estiguin empadronats a la ciutat.

La temàtica del pregó ha de ser donar la benvinguda i alhora convidar als urgellencs i urgellenques al festeig de la Festa Major d'enguany. Els textos que es presentin a concurs han de ser escrits en llengua catalana.

Les bases d'aquest concurs també disposen que els textos que es presentin hauran de ser inèdits i no haver estat premiats en cap altre concurs. A més, només es pot presentar un sol treball per participant.

Les obres es presentaran mecanografiades en format DIN A4, el tipus de lletra ha de ser Arial i de mida 12 i l'extensió màxima serà d'una plana.

Els participats podran lliurar les seves obres a l'Oficina Jove de l'Alt Urgell, de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 14 hores; i els dimecres de les 16,30 a les 19 hores. Els pregons també es podran presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El termini de presentació és fins el proper 19 d'agost.

Els treballs presentats aniran acompanyats d'un sobre tancat, on hi haurà de constar el pseudònim de l'autor i el títol de l'obra. Dins del sobre haurà de constar tant el pseudònim com el nom i cognoms de l'autor, l'adreça, el telèfon i la fotocòpia del DNI.
El premi

El jurat atorgarà dos premis, un per categoria. El veredicte es farà públic durant els primers dies de la setmana de la Festa Major. El premi consistirà en la lectura del pregó infantil el dissabte de la Festa Major 2011, concretament el dia 27 d'agost, a les 17.30 hores, a la plaça de Les Monges per iniciar el cercavila. També es premiarà amb baixades de ràfting al Parc Olímpic del Segre.

Artur Peguera, pregoner oficial Festa Major 2011

Enguany, el pregoner oficial de la Festa Major de la Seu serà el presentador i periodista del departament d'esports de TV3, Artur Peguera, qui llegirà el seu text des del balcó de l'Ajuntament de la Seu el mateix dissabte, 27 d'agost, a les nou del vespre.

Artur Peguera, nascut l'any 1964 al Pont de Suert, té lligams familiars a la Seu d'Urgell fet que ha comportat que passés força estius a la capital de l'Alt Urgell. Peguera, redactor del departament d'esports de TV3 des de l'any 1993, presenta i dirigeix el programa Esports 33 al nou canal televisiu Esport 3.