Tres ferits lleus i 20 veïns evacuats en l'incendi d'un habitatge a Puigcerdà

El foc es va iniciar poc després de les nou del matí de dissabte passat en un immoble situat al número 30 de l'avinguda Catalunya. Els afectats han estat atesos per inhalació de fum i cremades superficials.

Redacció
08 d'agost del 2011
L'incendi es va produir en un immoble situat al número 30 de l'avinguda Catalunya de Puigcerdà.
L'incendi es va produir en un immoble situat al número 30 de l'avinguda Catalunya de Puigcerdà.
L'incendi es va produir en un immoble situat al número 30 de l'avinguda Catalunya de Puigcerdà. Foto: Ajuntament de Puigcerdà.

Tres persones van resultar ferides lleus per inhalació de fum i cremades superficials en l'incendi d'un habitatge el passat dissabte al matí a Puigcerdà, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc es va iniciar poc després de les nou del matí en un immoble situat al número 30 de l'avinguda Catalunya. Les flames, que es van controlar vint minuts després, van calcinar completament un pis de la segona planta. La resta de l'habitatge, de sis plantes d'alçada, va resultar afectat pel fum que va pujar per la caixa de l'escala. Les set dotacions dels Bombers desplaçades al sinistre van evacuar una vintena de veïns per la façana i vuit persones van ser ateses in situ per una lleu inhalació de fums.

Tres d'aquests veïns van ser finalment evacuats fins a l'Hospital de Puigcerdà. Els serveis bàsics de l'edifici van quedar malmesos mentre que l'estructura, tot esperant el resultat de la revisió exhaustiva que estan duent a terme els Bombers, no va resultar afectada.