La Molina acull la Tercera edició de la Kids Race by Grifone

Les joves promeses del descens en bicicleta competiran el proper 28 d’agost al Bike Park de La Molina.

Redacció
05 d'agost del 2011
575_1312554615nicowall
575_1312554615nicowall

Per tercera vegada consecutiva, La Molina celebra la prova infantil de bicicleta Kids Race La Molina by Grifone, que tindrà lloc l’últim cap de setmana d’agost al Bike Park de l’estació. La competició, que està oberta a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys, combinarà trams de descens i de rally, i es disputarà en dues mànigues, una classificatòria i una final.

Ja s’ha iniciat el període d’inscripcions, que estarà obert fins el dia 25 d’agost a la pàgina web de La Molina (www.lamolina.cat). El mateix dia de la prova, el 28 d’agost, els que encara no s’hi hagin inscrit tenen una segona oportunitat per fer-ho a les oficines de l’edifici Telecabina de l’estació de 9 a 10 hores del matí. El preu és de 10 euros pels que facin la inscripció a través de la web, i de 15 pels que ho facin a l’oficina el dia de la cursa. Les inscripcions inclouen també un kit de benvinguda per als joves i una entrada a la piscina per als acompanyants.

La cursa es disputarà entre la zona del Trampolí i la del Bosquet. Els entrenaments tindran lloc de 10 a 11 hores i la prova començarà a les 11 del matí. Finalment, el lliurament de premis serà a les 14 hores al peu de la cinta Bosquet.

Els guanyadors rebran obsequis de materials de diferents marques com són Grifone, Adidas o El Gallo, també es compte amb la col·laboració de Cola Cao i Coca Cola . A banda, també se sortejaran regals entre la resta de participants.

Reserva’t un descans

En motiu de la celebració d’aquesta prova, La Molina ofereix preus especials d’allotjament. Podeu informar-vos-en a la pàgina web de l’estació  i fer la reserva a través de l’adreça de correu electrònic reserves@lamolina.cat