Tot a punt pel cicle de concerts “Solistes de l’Alta Ribagorça”

El dissabte 6 d’agost s’iniciarà la vintena edició del cicle de concerts “Solistes a l’Alta Ribagorça”, que finalitzarà el 27 d’agost.

Redacció
29 de juliol del 2011
El grup Antagonics.
El grup Antagonics.
El grup Antagonics.

Els Solistes de l’Alta Ribagorça tindrà lloc tots els dissabtes del mes d’agost a partir de les onze de la nit a l’entorn de les esglésies de la comarca. Jose Antonio Troguet, president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha comentat que “per tal de celebrar aquesta efemèride, en aquesta edició, s’ha optat per estils musicals tant diversos com el jazz, el blues, la música i dansa irlandesa, o els Sala 2 que faran un repàs dels èxits de rock, pop, disco i funky dels anys 70, 80 i 90”.
 
El cicle, que és de caràcter gratuït per a tots els assistents,  s’iniciarà el dissabte dia 6 d’agost a l’entorn de l’església de Sant Climent de Vilaller amb l’actuació del grup Woody’s Tribute que interpretaran d’una forma lúdica i festiva jazz del segle XX.
 
Jose Antonio Troguet també ha afegit que “l'objectiu del cicle és acostar la música de qualitat a tots els públics així com fomentar la presència de grups més o menys novells que busquen una plataforma per donar-se a conèixer”.
 
El cicle “Solistes de l’Alta Ribagorça” es va iniciar l'1 d'agost de 1992 amb un concert de violoncel, a l'església de Sant Climent de Taüll. Tant la qualitat de les actuacions com la varietat d'estils, han fet anar incrementant notablement el nombre d'espectadors que acudeixen a tots els concerts en els darrers anys.
 
El calendari de les actuacions es pot consultar a la pàgina web del Consell Comarcal ( www.altaribagorça.cat ).