Tallat el camí de la Bastida d'Hortons a causa d'una esllavissada

Els residents disposaran d’un vehicle per desplaçar-se a partir del punt de les obres de reparació.

Redacció
28 de juliol del 2011
Imatge del camí de la Bastida.
Imatge del camí de la Bastida.
Imatge del camí de la Bastida.

El camí de la Bastida d’Hortons, al terme municipal de la Seu d’Urgell, romandrà tallat al trànsit de vehicles durant les properes hores a causa de l’esllavissada de terres que s’hi ha detectat aquesta matinada passada. L’incident s’atribueix a les pluges d’aquest cap de setmana i a les fuites de l'aigua del rec.
 
Per facilitar el moviment dels residents o persones que s’hagin de moure per la zona, l’Ajuntament de la Seu ha habilitat de manera excepcional un servei de transport. Els veïns una vegada aparcat el seu vehicle –a prop del pont de la Palanca–, i després de caminar uns 300 metres fins al punt de l’esllavissada podran agafar el transport habilitat que els portarà al seu destí. 
 
Les obres de reparació s'han iniciat aquest dijous a les tres de la tarda, i simultàniament ho ha fet el servei de transport. Des de la Policia Municipal de la Seu s’ha detallat que la mesura s’ha pres com a única alternativa davant la impossibilitat de permetre el trànsit mentre es fan els treball. Les actuacions s’han emprès en coordinació amb l’Ajuntament d’Alàs i Cerc.

El camí té una amplada mitjana de tot just tres metres. Es preveu que les obres es perllonguin almenys fins dissabte.