Capdevila es fa amb el primer Gran Premi de la Ruta de la Cerdanya

El genet Blai Capdevila es postula com un ferm candidat a endur-se la Copa Cerdanya.

Redacció
25 de juliol del 2011
El genet Blai Capdevila guanya el primer Gran Premi Puigcerda.
El genet Blai Capdevila guanya el primer Gran Premi Puigcerda.
El genet Blai Capdevila guanya el primer Gran Premi Puigcerda. Foto: Z. RIBÓ.

El genet Blai Capdevila guanya el primer Gran Premi Puigcerda-1 (1.45m) de la Ruta de la Cerdanya en una fabulosa jornada per a ell i el seu cavall Ubine Jambo. Recordem que Puigcerdà-1 està dintre de la Lliga Superior de la RFHEi  que és el més important dels quatre GP que se celebren a la Ruta.

Les previsions es compleixen i el jove Blai ha despuntat en el primer Gran Premi de la Ruta. El genet es postula com el gran candidat a endur-se la Copa Cerdanya per primera vegada. Trofeu, aquest, que mai s'ha lliurat en la història de la Ruta de la Cerdanya, ja que per a això s’ha de guanyar tres anys consecutius o cinc d'alterns. Capdevila ha guanyat els dos anteriors, i de moment se situa com líder d'aquest any, en el primer tram de Ruta.

També s’ha de destacar el gran nivell que hi ha hagut en el Gran Premi, en el qual fins a set binomis s'han classificat per al desempat. Finalment el premi ha estat per a Capdevila, seguit de Tomas Couvei Underwrap, que han seguit de molt prop al binomi Capdevila-Ubine. En tercer lloc ha quedat Estrat Mateu que ha muntat a Cassandiamo.

Amb aquesta primera classificació s'acaba el primer tram de la Ruta de la Cerdanya. Els concursos seguiran el pròxim cap de setmana en el circuit de Llívia-Sant Guillem, on es celebraran dues jornades amb Gran Premi inclòs, els dies 30 i 31 de juliol.