L’equip d’hoquei Tecnol Reus Deportiu visita La Molina

Un dels patrocinadors de l’equip els va regalar una estada a La Molina per relaxar-se amb els seus familiars.

Redacció
21 de juliol del 2011
L’equip d’hoquei Tecnol Reus Deportiu.
L’equip d’hoquei Tecnol Reus Deportiu.
L’equip d’hoquei Tecnol Reus Deportiu.

Els jugadors d’hoquei sobre patins del Tecnol Reus Deportiu han visitat aquesta setmana l’estació de La Molina. Un dels patrocinadors de l’equip roig-i-negre els va regalar una estada de dos dies a l’estació. La plantilla, guanyadora de l’OK Lliga 2011, ha gaudit de La Molina amb els seus familiars i ha aprofitat per relaxar-se i fer activitats conjuntament.
 
El planning dels jugadors i el cos tècnic a La Molina durant aquests dos dies ha estat molt dinàmic i distès. L’equip ha visitat el complex turístic i ha aprofitat per relaxar-se durant unes hores a les instal·lacions del resort. Altres de les activitats programades han estat jugar a tennis, baixar pel tubbing, pujar amb el Telecabina, fer una excursió fins al refugi Niu de l’Àliga i gaudir del Parc d’aventura als arbres.
 
Dimecres passat l’equip i els seus familiars van dinar al Restaurant El Bosc on el capità del Tecnol Reus Deportiu, Xavi Caldú, va aprofitar per lliurar un stick i un banderí commemoratiu al director de La Molina, Joan Anton Font.