La Molina acull les jornades de ciclisme Specialized Days

El cap de setmana del 23 i 24 de juliol La Molina oferirà desenes d’activitats relacionades amb el ciclisme.

Redacció
18 de juliol del 2011

Els Specialized Days de La Molina arriben enguany a la seva segona edició. Durant el cap de setmana del 23 i 24 de juliol, l’estació oferirà un munt d’activitats relacionades amb les diferents disciplines del ciclisme de muntanya.
 
En concret, al llarg d’aquests dos dies, els aficionats d’aquest esport podran gaudir de rutes de carretera i  de muntanya, cursos de descens, exhibicions de Dirt Jump i Bike-Trial; i de circuits preparats (zona de test i la zona BG-Fit), on tothom que ho desitgi podrà posar a prova les seves habilitats amb la bicicleta. 
 
L’oferta d’activitats va adreçada a totes les edats i nivells. La majoria, però, requereixen inscripció prèvia, que es podrà realitzar a través de la pàgina web de La Molina: www.lamolina.cat.
 
A més a més, algunes d’aquestes activitats comptaran amb la presència i la participació de ciclistes reconeguts de primer nivell, que interactuaran amb els seus seguidors. La marca de bicicletes Specialized, co-organitzadora de les jornades, posarà a l’abast de tots els participants les novetats de la seva gamma de bicicletes i accessoris de la temporada 2012.
 
Aquesta és la segona edició de les jornades, que es van celebrar per primera vegada l’any passat també a La Molina. Els Specialized Days són un esdeveniment  inèdit a l’Estat. Mai abans una marca de bicicletes havia posat a l’abast dels seus aficionats totes la seva oferta de bicicletes i accessoris en unes jornades temàtiques com aquestes. L’objectiu és apropar-se i conèixer més bé les preferències i les demandes dels aficionats als esports de bicicleta.
 
La Molina disposa d’unes instal·lacions i d’uns equipaments ideals per realitzar aquest tipus d’activitat.  En aquets sentit, cal destacar, sobretot, el Bike Park i l’àmplia oferta d’allotjaments turístics. Durant aquests dos dies, l’estació oferirà preus especials d’allotjament als participants dels Specialized Days 2011, que també es poden consultar a la pàgina web de La Molina. Les reserves es poden realitzar per Internet a l’adreça electrònica: [email protected].