Ruben Blades obre aquesta nit el 20è Festival Pirineos-Sur, al Pirineu aragonès

El cantant Ruben Blades.
El cantant Ruben Blades.
Redacció
14 de juliol del 2011
El cantant Ruben Blades.

El festival musical Pirineos Sur, organitzat per la Diputación de Huesca , arriba en aquesta ocasió a la seva vintena edició amb una interessant programació dedicada a les Tribus Ibèriques. Des d'aquesta nit, amb el concert inaugural de l'històric cantant panameny Ruben Blades, i fins a final de mes de juliol desfilaran pel Valle de Tena, en ple Pirineu d'Osca, més de vint artistes de primer nivell procedents de tot l'Estat i també de Portugal, Senegal o el Marroc. Com sempre, l'espectacular escenari flotant d'embassament de Lanuza amb l'auditori a l'aire lliure amb capacitat per a més de 2.000 persones situat a la localitat de Sallent de Gállego, a pocs quilòmetres de la frontera francesa, són elements suficientment interessants per a desplaçar-se fins a aquesta zona muntanyenca i aprofitar per conèixer el paisatge i també les localitats de la zona.

A més del concert inaugural, la programació del primer cap de setmana es completa amb les actuacions de Depedro i Andrés Calamaro, aquest dissabte; els concerts dels catalans La Troba Kung-fu i els mallorquins Antònia Font en la nit del divendres o l'espectacle “Somiatruites”, d'Albert Pla i Pascal Comelade, que es podrà veure el diumenge.

Posteriorment desfilaran pel Pirineos-Sur artistes com Kiko Veneno, Miquel Gil, Mercedes Peón, Zenet, Miguel Poveda, Russian Red, El Guincho, D-Callaos i Ojos de Brujo, que realitzaran un concert especial de comiat amb la presència d'altres artistes com Manolo García o Amaral.

Paral·lelament als concerts, durant les tres setmanes del festival hi ha activitats per al públic familiar.

Tota la informació del festival es pot consultar a www.pirineos-sur.es.