Bojan Krkic fa un campus d'estiu a la Cerdanya

El davanter del Barça porta a terme des d'aquest dilluns i fins al diumenge 10 de juliol, un campus de futbol "Campus Bojan" dirigit a joves jugadors i jugadores de futbol en edats compreses entre els 7 i els 17 anys. El Campus Bojan té lloc a l'Hotel Fontanals Golf de Soriguerola, a Fontanals de Cerdanya.

Redacció
06 de juliol del 2011
575_1309941621campus_bojan
575_1309941621campus_bojan

El Campus Bojan és un campus de futbol destinat a joves jugadors i jugadores que desitgin millorar les seves qualitats, al mateix temps que gaudeixen i comparteixen l’experiència amb altres joves, posant en pràctica valors com el companyerisme, el respecte, l’esportivitat i la convivència.

A través del Campus, els participants tenen l’oportunitat de realitzar un aprenentatge del futbol a través de classes i activitats impartides per tècnics titulats i llicenciats, que els ajudaran a millorar tant en la vessant tècnica com tàctica, a nivell col·lectiu i individual.

A més, els jugadors i les jugadores realitzaren altres activitats paral·leles al Campus, com poden ser excursions o visites turístiques.