Sessió virtual d'acollida al Punt Òmnia de la Seu

Els nouvinguts coneixen a través de la xarxa els diferents serveis que ofereix la ciutat i la comarca.

Redacció
29 de juny del 2011
Imatge de la sessió d'acollida.
Imatge de la sessió d'acollida.

El Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració del Pla Comarcal d'Immigració, va celebrar aquest dimarts una sessió virtual d'acollida a persones nouvingudes. L'activitat ha tingut com objectiu donar-los a conèixer des de la xarxa i de manera virtual tots els recursos que ofereix la ciutat i la comarca, així com poder trobar informació de tot tipus.

En aquesta sessió, dirigida per la responsable del Punt Òmnia de la Seu, Ester Collado, aquestes persones van aprendre, entre d'altres, com fer gestions administratives en les diferents administracions, s'han informat sobre els transports existents entre la Seu i altres ciutats i comarques, així com amb el Principat d'Andorra.

Durant la sessió, els assistents van aprendre a fer anar el carrerer de la Seu d'Urgell o conèixer serveis com el Banc del Temps.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de la Seu, Anna Vives, ha manifestat que “les sessions virtuals suposen una nova modalitat en el procés d’acollida de les persones nouvingudes, que poden arribar a complementar les tradicionals sessions de benvinguda que se solen realitzar al consistori urgellenc.”