El Pla Educatiu d'Entorn de la Seu ofereix cursos de català i de reforç

Les inscripcions es poden fer del 27 de juny a l'1 de juliol a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Redacció
27 de juny del 2011

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) de la Seu d'Urgell ha organitzat per als mesos de juliol i agost dues activitats: un curs de reforç de llengua catalana i un curs de reforç escolar.

El curs de reforç de llengua catalana va dirigit a l'alumnat nouvingut que ha estat en les aules d'acollida dels diferents centres durant tot el curs i que han iniciat l'estudi de la llengua al seu centre, però també als alumnes nouvinguts que s'incorporaran el pròxim curs 2011-2012. Aquest curs els hi permetrà que durant l'estiu puguin conservar els continguts apresos i alhora reforçar-los. El curs s'impartirà dues vegades per setmana -dilluns i dimecres- de les 10.30 hores a les 12 del migdia, i tindrà lloc a les instal·lacions de l'escola Pau Claris de la Seu d'Urgell.

Pel que fa al curs de reforç escolar té com a objectiu donar continuïtat als tallers d'estudi assistit i al projecte PROA que s'han dut a terme en els diferents centres educatius durant tot el curs acadèmic. Aquest curs s'adreça als estudiants que ja han participat d'aquests programes i també a d'altres que no n'han format part però que s'hi vulguin apuntar a l'estiu. L'objectiu d'aquest curs és conservar els hàbits, les tècniques d'estudi i els coneixements adquirits al llarg del curs. L'horari serà una hora i mitja durant els matins dues vegades per setmana (dimarts i dijous) d'11 del matí a 12 del migdia a l'escola Pau Claris.

Per a poder prendre part d'alguna d'aquestes dues activitats cal inscriure's a partir d'avui dilluns, 27 de juny, i fins el divendres 1 de juliol, a l'Oficina d'Atenció Ciutadania de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Ambdues activitats es realitzaran del 4 de juliol al 26 d'agost.