El Centre de Formació d’adults de la Ribagorça tanca el curs amb 118 alumnes inscrits

Aquesta dada sensiblement menor respecte l’any passat representa no obstant, la consolidació definitiva d’aquest servei, que es va iniciar el curs 1994/5.

Redacció
27 de juny del 2011

El Centre de Formació d’adults compta des del passat 2009 amb l’autorització del Departament d’Ensenyament per expedir certificats d’estudis reconeguts i forma part del registre de centres docents del Departament.
 
Des de l’inici del servei, l’oferta formativa que ofereix el Centre ha anat en augment. Així, actualment l’oferta formativa que s’ofereix és: Cicles de Formació Instrumental, Cicle d’Educació Secundària, preparació d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà (GFGM), Llengua Castellana, Llengua Francesa i Llengua Catalana amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística.
 
Segons el president del Consell Comarcal, Joan Perelada, “l’objectiu per al proper curs és poder arribar als 150 alumnes matriculats, a  banda dels diferents cursos sectorials que també s’organitzen durant l’any”.
 
També ha afegit que “està previst que les matricules per al curs 2011/2012 estaran obertes a partir del 6 de setembre. En el moment de fer la matrícula, s’informarà sobre les dates de començament dels respectius cursos”.

El Centre de Formació d’Adults està situat al C/ Aigüestortes del Pont de Suert, després que el Consell adquirís i adeqüés uns locals que van tenir un cost total de 270.000 euros.