Progrés considera \"indignant\" l'augment de l'11 % al sou de la regidora Vives

Progrés de la Seu considera que "en temps de crisi econòmica com l'actual on els sous dels funcionaris s'han reduït i perden poder adquisitiu els treballadors en general, els responsables polítics han de donar exemple i marcar pautes d'austeritat".

Redacció
23 de juny del 2011

En un comunicat als mitjans de comunicació, el portaveu de Progrés, Òscar Ordeig assegura que “és un mal exemple augmentar el sou de la regidora i tinent d'Alcalde Anna Vives en un 11 %, tal i com  va acordar l'Ajuntament de la Seu amb 7 vots  favorables de CIU, 6 vots en contra de Progrés i 3 abstencions d' ERC, IC  i PP”.
 
El plenari del Cartipàs celebrat aquest dimecres també va posar de manifest "la manca de majoria absoluta de l'actual govern municipal", segons Progrés. Els 4 grups de l'oposició van fer una proposta conjunta a l'alcaldia per garantir la presència de tots els grups a l'Hospital, a la Mancomunitat d'escombreries i a les diferents societats municipals on l'Ajuntament té representació.

Progrés posa d'exemple que "en el Patronat de l'Hospital, a més de l'alcalde i seran presents un regidor de Progrés, un regidor de CIU i un ciutadà que nomena l'alcalde a proposta del PP. A la Mancomunitat d'Escombreries a més del regidor de l'equip de govern hi haurà en representació de l'oposició el regidor d'ERC".