La piscina municipal de la Seu obre dissabte

Per celebrar l'inici de temporada, el Servei d'Esports de l'Ajuntament urgellenc ha organitzat per aquest dia una jornada de "portes obertes" d'entrada gratuïta per a tothom.

Redacció
22 de juny del 2011
575_1308730495piscina
575_1308730495piscina

Aquest dissabte, 25 de juny, la piscina municipal de la Seu d'Urgell obrirà les seves portes per iniciar la temporada d'estiu que enguany s'allargarà fins el 4 de setembre.  L'horari d'obertura al públic serà de les deu del matí a les set de la tarda per tal de donar servei a tots els urgellencs, així com a les diverses activitats d'estiu, casals i estades que es porten a terme a la Seu al llarg dels mesos d'estiu.

La piscina municipal també acollirà diferents activitats com part de la programació lúdico-esportiva de la Festa Major, altres activitats esportives i la ja tradicional jornada del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple, que enguany se celebrarà diumenge, 10 de juliol.

D'altra banda, cal remarcar que des de l'Ajuntament de la Seu s'ha volgut mantenir les mateixes tarifes de la temporada passada. També cal recordar que els usuaris de la piscina municipal disposen de diferents tipus de modalitats d'abonament, ja sigui per a tota la temporada de bany o abonaments de deu entrades. Aquests abonaments es poden adquirir a l'entrada de la instal·lació.

Els dies previs a l'obertura de la piscina, els operaris municipals estan realitzant obres de manteniment i millora tant en el vas com en la zona de platja de la piscina per tal de deixar la instal·lació en les millors condicions per a iniciar la nova temporada de bany.