Un tren descarrila a Àger per una esllavissada sense provocar ferits

Redacció
08 de juny del 2011
Bombers de la Generalitat revisant l'estat del tren. Foto: Marta Lluvich.
Bombers de la Generalitat revisant l'estat del tren. Foto: Marta Lluvich.
Bombers de la Generalitat revisant l'estat del tren.

Un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) va descarrilar aquest dimarts a la tarda a conseqüència d'un esllavissament que va tenir lloc entre les estacions d'Àger i Cellers-Llimiana, a la Noguera, a la línia Lleida-La Pobla de Segur (Pallars Jussà).

Cap persona va resultar ferida, segons han informat els Bombers, però els 26 passatgers que hi havia van haver de ser desallotjats i acompanyats fins a l'estació. La circulació dels trens es va interrompre des de les 18.45 hores, de manera que les dues últimes circulacions del dia es van efectuar amb un servei alternatiu d'autocar, segons FGC. L'esllavissada, que es va produir a uns 200 metres de l'estació d'Àger, va provocar el descarrilament del tren que baixava des de La Pobla de Segur i en direcció Lleida ja que dues rodes del primer vagó del comboi van sortir de la via.

Les 26 persones que viatjaven en el comboi van poder arribar al seu destí amb un servei alternatiu d'autobús. Així mateix FGC també va habilitar un servei alternatiu d'autobús per als viatgers de l'última circulació del dia, que va sortir de Lleida-Pirineus a les 20.30 en direcció La Pobla de Segur.

Durant la nit el servei de manteniment  ha treballat en el sanejament de la zona afectada perquè aquest dimecres es pogués rependre la circulació de trens amb normalitat, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat.