Curs a Aigüestortes d’iniciació al treball educatiu amb persones amb discapacitats

El curs forma part del programa de formació ambiental entorn els Parcs Nacionals 2011.

Redacció
04 de juny del 2011

El Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Mari, a través de l’Organisme Autònom de Parcs Nacionals, ha organitzat aquest curs bàsic al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici que s’imparteix des de divendres i que tindrà lloc fins diumenge.
 
El curs, gestionat pel Centre Nacional d’Educació Ambiental i dins el programa de formació ambiental entorn els Parcs Nacionals 2011, té com a objectius dotar als professionals de turisme, educadors ambientals, guies i als  monitors d’activitats a la natura amb els coneixements i les habilitats bàsiques necessàries epr dur a terme un tasca educativa correcta amb les persones amb discapacitat.
 
El curs està dirigit a persones vinculades amb activitats d’educació i interpretació ambiental. En aquest curs, s’aborden temes com els conceptes bàsics sobre diverses discapacitats, les tècniques i dinàmica de grup, les habilitats socials, les tècniques de modificació de conductes T.M.C., els programes d’activitats adaptades o els models eductatius i l’educació ambiental.