La Seu a punt pel Cross Escolar de Primavera

La recaptació de la 31a edició del Cross Escolar de Primavera de la Seu d'Urgell, que tindrà lloc aquest diumenge, 29 de maig, es destinarà al Banc d'Aliments del projecte Aliments per la Solidaritat.

Redacció
27 de maig del 2011

Recordem que el Cross de Primavera consisteix en la celebració de diverses curses atlètiques on hi participen els alumnes dels centres escolars de la Seu i comarca. A més a més, també s'organitza una cursa-caminada popular, oberta a tothom, amb una inscripció de 5 euros, els quals aniran al Banc dels Aliments. Aquesta caminada popular consisteix en fer una volta gran a tota l'Horta del Valira, amb un recorregut de 2.475 metres.

El projecte Aliments per la Solidaritat es desenvolupa al municipi de la Seu d’Urgell i a la comarca de l’Alt Urgell amb la finalitat de lliurar aliments bàsics a totes aquelles famílies que estiguin passant una situació socioeconòmica desfavorable.

El projecte és integrat pel Consorci d’Atenció a les Persones, Càritas, La Seu Solidària i Creu Roja.

Els aliments del banc d'aliments provenen en gran part dels excedents d’aliments de la CEE. Paral·lelament i des del territori, es duen a terme d'altres activitats per tal de recaptar aliments com són les campanyes de recollida a les escoles; la recaptació econòmica en activitats culturals; la campanya de recollida d'aliments als grans supermercats; així com la compra d'aliments amb l'aportació econòmica de les diferents entitats en els moments en què és necessari donada l'escassetat d'algun dels productes bàsics.