Presenten el Pla d'Acció Ambiental d'Agenda 21 del Pallars Jussà

L'acte serà el proper dijous dia 2 de juny a les set de la tarda a l’auditori del Museu Comarcal de Ciències Naturals, a Tremp.

per Redacció , 26 de maig de 2011 a les 10:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de maig de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Agenda 21 del Pallars Jussà és un projecte impulsat per la Diputació de Lleida, realitzat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà i elaborat pel Centre de Desenvolupament Rural Integrat de Catalunya (CEDRICAT).

El Pla d’Acció Ambiental és l’eina de planificació que marcarà les línies d’actuació a seguir els propers anys en aquesta matèria al Pallars Jussà, i ha estat elaborat tenint en compte la situació actual de la comarca, les consideracions i aportacions realitzades per la ciutadania en el marc del procés participatiu, així com també amb les consideracions tècniques pertinents. Aquest Pla d’Acció va també acompanyat per un Pla de Seguiment, document que servirà per a avaluar si la implantació del Pla d’Acció Ambiental està donant bons resultats.

 

Participació