Progrés La Seu fa un balanç positiu de les eleccions

El grup de Progrés valora positivament el fet d'haver mantingut el percentatge de vot.

Redacció
25 de maig del 2011
L'equip de Progrés.
L'equip de Progrés.

Progrés ha emès un comunicat de premsa en el qual agraeix a tots la confiança dipositada en les eleccions de diumenge, tot i la conjuntura general adversa. Segons diu Progrés, el compromís amb la Seu continua, defensant des de l’Ajuntament les propostes del projecte i treballant per ajudar a sortir de la crisi.
 
Progrés valora molt positivament els resultats de les eleccions de diumenge passat perquè s’ha aconseguit mantenir el mateix nombre de regidors i percentatges de vots, en un context global poc favorable per les forces progressistes.
 
"La conjuntura general del país no ha permès el canvi al capdavant del govern municipal, ja que han estat molts els ciutadans i les ciutadanes que han votat més pensant en clau nacional que no pas en clau municipal" explica Progrés.
 
Òscar Ordeig, alcaldable de Progrés manifesta que tot i el context desfavorable, Progrés ha consolidat el seu projecte mantenint els resultats”. A més, Progrés considera que els resultats per a la formació són positius  tenint en compte el canvi de candidat a  pocs mesos de l’escomesa electoral i el poc temps per preparar la mateixa.
 
Progrés aposta per exercir una oposició responsable que treballarà perquè tots els grups polítics facin costat a tots els urgellencs i urgellenques en uns moments econòmics difícils

L'equip de Progrés.