Sibís diu que l'àmplia majoria absoluta obtinguda a Sort es deu al fet que la gent ha valorat la feina feta

Redacció
23 de maig del 2011
Llàtzer Sibís (CiU).

Per Sibís haver aconseguit 8 dels 11 regidors possibles és una prova que la gent del municipi ha sabut valorar la feina fet durant aquesta legislatura tot i tenir totes les institucions (Consell Comarcal, Diputació i Generalitat) en contra. Sibís ha recordat que la majoria aconseguida és suficient per governar amb tranquil·litat i que no rebutjarà la col·laboració de l'oposició, 3 regidors del PSC, sempre i quan les aportacions formen part del programa de CiU. Sibís ha dit que potenciarà la col·laboració entre el sector públic i el privat per tirar endavant projectes importants. Sibís, que ha estat durant aquesta legislatura a l'Ajuntament com a tinent alcalde, descriu el nou escenari polític al consistori com políticament molt favorable i econòmicament bastant dolent per l'actual situació econòmica que pateix el país.

Sibís ha explicat que aquests bons resultats obtinguts, 8 dels 11 regidors, és el suport a la feina feta i ha explicat que Sort ha aconseguit projectes importants pel municipi la passada legislatura com l'escorxador, el casal de gent gran, la delegació de l'escola d'idiomes o l'ampliació del col·legi de Sort.

Buscar noves formes de finançament per l'Ajuntament era una de les promeses electorals i així ho intentarà complir ha dit Sibís. La remodelació de la central hidroelèctrica és un projecte important i de futur per Sort així com la potenciació del turisme esportiu i de natura.