Batalla presenta l'equip i les responsabilitats que assumiran

CiU proposa als ciutadans de la Seu que aquest diumenge abans d’escollir es preguntin qui serà l’encarregat de cada àrea de cadascuna de les candidatures que es presenten en aquestes eleccions.

Redacció
19 de maig del 2011
575_1305814628ciu
575_1305814628ciu

Albert Batalla, Alcalde de la Seu i candidat a la reelecció, conjuntament amb els primers candidats de la llista han fet aquest dijous roda de premsa, en la recta final de la campanya, per explicar la proposta de responsabilitats que assumiran cadascun dels candidats en la propera legislatura. Segons Batalla “la política són propostes, partits, però la política per sobre de tot són persones i actituds”. Batalla s’ha mostrat satisfet de l’actitud d’aquesta campanya que ha qualificat com positiva, de mirar endavant, de buscar solucions, de no enfrontament,  de no mentida i de ser transparents.
 
El candidat de CiU ha remarcat que “avui no presentem una proposta en concret sinó que presentem, i volem oferir a la gent de la Seu, l’equip de CiU, una equip preparat per governar, un equip disposat a treballar per tots els veïns i veïnes de la Seu”
 
Batalla  ha plantejat que quan algú decideix el seu vot pensa en moltes coses, però en el cas d’un ajuntament, el més fonamental és saber qui farà què “a mi em toca com a cap de llista presentar la meva candidatura a l’alcaldia, però és evident que un alcalde no ho fa tot, és més, un bon alcalde el que ha de fer es envoltar-se de la millor gent possible per tal de tirar endavant el projecte de ciutat que es proposa”.
 
Albert Batalla ha afegit que  “el que proposem a la gent de la Seu és que aquest diumenge es preguntin qui serà l’encarregat de cada àrea de l’ajuntament de cadascuna de les candidatures que es presenten en aquestes eleccions”.
 
El cap de llista de CiU i actual Alcalde la Seu ha explicat doncs, la proposta d’equip i responsabilitats: Jesús Fierro, candidat número 2 i actual tinent d’alcalde d’hisenda i urbanisme, continuarà assumint aquestes responsabilitats. Anna Vives, candidata número 3 actual regidora de Serveis Socials i barris, assumirà igualment aquestes àrees i totes les que fan referència a atenció a les persones, i Lluís Biosca, candidat número 4 i tinent d’alcalde d’esports i noves tecnologies, també repetirà.
 
Montse Bonet, metgessa de família i candidata número 5 portarà les àrees de salut i gent gran. Jordi Pallarès, que treballa a la Cooperativa Cadí i candidat número 6, serà el responsable de promoció econòmica, Jordi Martin, professor de l’institut i veí de Castellciutat, serà l’encarregat d’educació i alhora de Castellciutat. Meritxell Planes, candidata número 8 vinculada a la Joventut Nacionalista de Catalunya i estudiant de turisme,  es responsabilitzaria de les àrees de joventut i festes. Carme Sala, candidata número 9 es responsabilitzaria de les àrees d’igualtat i participació ciutadana, i finalment Manel Aguayo, fronterer i responsable de manteniment en una empresa, seria l’encarregat de temes de via pública conjuntament amb Jesús Fierro a l’àrea d’urbanisme.
 
Batalla ha conclòs que “aquesta és la nostra proposta de govern municipal, cadascú amb una responsabilitat i cadascú amb una feina a fer que recull un programa electoral que presentem a la ciutadania”
 
Batalla ha afegit que darrera d’un programa electoral i de les idees, hi ha d’haver un cap, unes mans, i un cor, i “això és el que l’equip de CiU hi posarà, el cor perquè estimem la Seu i les mans per servir durant aquests propers quatre anys a la nostra ciutat”.