Progrés La Seu es compromet a reduir un 30% de la zona blava

Òscar Ordeig es compromet a eliminar prop de 180 places dels carrers menys comercials de l’Eixample.

Redacció
18 de maig del 2011
L'Òscar Ordeig.
L'Òscar Ordeig.

Progrés es va oposar a l’ampliació indiscriminada de l’actual Ajuntament , just després de les eleccions municipals del 2007. Des del grup de Progrés es lamenta  que no s’elaborés cap estudi tècnic que avalés i justifiqués la necessitat de l’ampliació de les zones de pagament. 4 anys després de l’actual concessió, en la major part dels carrers de la zona de pagament, no hi ha usuaris que utilitzin el servei en la franja horària de pagament, segons explica el grup de Progrés.
 
L’Ajuntament de Progrés assegura que realitzarà un estudi tècnic que justifiqui quins són els carrers que cal que tinguin zones d’aparcament de pagament, així com les bonificacions pels veïns afectats. En base a l’estudi, es reduiran les prop de 180 places comentades.
 
Òscar Ordeig manifesta que “a partir d’aquest estudi, es renegociarà el contracte vigent amb l’empresa adjudicatària per tal que s’adaptin les zones d’aparcament a les conclusions del mateix”.
 
Progrés considera que cal mantenir la zona blava únicament als carrers més comercials i concorreguts per facilitar que els clients dels comerços pugin aparcar.
 
Progrés recorda que, a part de la zona blava, els principals impostos municipals han augmentat més d’un 30% els últims anys. Progrés diu que també es suspendrà la revisió cadastral impulsada per l’Ajuntament.