Veïns de Berén amb Dolors Vidal, alcaldessa de les Valls d’Aguilar

per NacióLleida, 13 de maig de 2011 a les 17:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Dolors Vidal. (Imatge d'arxiu).

Segur que la Dolors aquests quatre anys en la gestió de l’Ajuntament ha comés errades, segur que sí, i tots alguna li podríem retreure. Però el conjunt d'actuacions positives per al municipi supera de molt les errades i dóna un bon balanç global de gestió i d’obres fetes per a tots els veïns de les Valls d’Aguilar.

Però el motiu principal pel qual volem expressar el nostre suport a la Dolors Vidal és perquè, per primer cop en molts anys, des de l’Ajuntament no s’ha fet cap política discriminatòria envers cap poble de les Valls d’Aguilar. Fet que vem haver de patir durant molts anys els veïns de Berén.


Per a que es facin una idea, la primera obra des de l’inici de la democràcia per Berén finançada totalment per l’Ajuntament s’ha fet ara i és un dipòsit d’aigua, i ens diuen que properament arreglaran en dos fases l’estudi.

Fa quatre anys ens vem queixar públicament passant poble per poble a explicar aquesta discriminació que patíem i, abans de tot, volem aprofitar l’ocasió per fer-vos saber que des de llavors estem molt agraïts a tots els veïns de les Valls d’Aguilar que majoritàriament van donar suport a aquest canvi de forma d’actuar de l’Ajuntament i, també, volem explicar que l’únic que vem demanar a la nova alcaldessa és que tots els pobles de les Valls d’Aguilar siguin tractats equitativament, sense discriminacions.

Aquest és el motiu principal d’agraïment i de suport a l’actual alcaldessa però hi han altres motius pels quals hem decidit fer-los públics i mostrar el suport a la Dolors Vidal com a alcaldessa:
-Perquè és una persona jove, formada i, amb l’experiència adquirida durant aquests quatre anys, pensem que venen els seus millors anys professionals per dedicar-los al servei dels veïns de les Valls d’Aguilar.
-Perquè els caps de llista de les altres candidatures ja han estat alcaldes durant molts i molts anys. Ens sembla que el que podien haver fet pel municipi ja ho han fet i ho hem vist. I en un cas, fa molts anys vem veure que manava més el Secretari que ningú. Ens dóna la sensació que són projectes que miren més al passat que al futur.
-Perquè els temps s’estan complicant, ve un temps de crisi, de disminució de recursos públics. Això voldrà dir que amb menys diners s’hauran de fer menys coses i mirar de satisfer a tothom. Per aquests nous temps cal una candidatura amb gent preparada, honesta i que la seva voluntat es caracteritzi per voler servir a les Valls d’Aguilar. -Perquè segons quin sigui el resultat podem caure en el risc que entri a l’Ajuntament gent amb la voluntat o necessitat més de servir-se’n, que d’anar a servir.
-Perquè durant aquests quatre anys, en un municipi on ens coneixex tots, l’alcaldessa, una noia del poble que tots hem vist créixer i que va ser escollida en unes eleccions democràtiques, ha patit un linxament d’acusacions, pressions i soroll constant que cap veí del nostre municipi mereix. Però encara menys, per educació i respecte al conjunt d’habitants de les Valls d’Aguilar, que ho pateixi la persona que hem escollit democràticament com Alcalde, i ens representa a tots i totes. En la vida, i més en un municipi petit com el nostre, hem d’estar agraïts als veïns que dediquen els seus millors anys al municipi, que es cuiden del bé comú, i entre tots cultivar la convivència i no dedicar-nos a un linxament verbal que ha sobrepassat més d’un cop el que hauríem de considerar normal. I el que fa un “tuf” lleig és que algunes persones, per interessos particulars, vulguin fer caure a l’alcaldessa per terra, mar i aire, arribant als jutjat i posant-li una querella criminal.

Por tots aquests motius els veïns de Berén donem suport a Dolors Vidal, perquè creiem que pel seu compromís, honestedat, imparcialitat, edat i capacitats és la persona que veiem més ben preparada per ser Alcalde de les Valls d’Aguilar.

 

Participació