Francesc Aroles presenta les propostes d’ERC La Seu en l’àmbit de la sanitat

Disposar d’un sistema sanitari de qualitat és l’objectiu que es proposa ERC i garantir així l’accés de tota la ciutadania a uns serveis bàsics.

Redacció
17 de maig del 2011

Francesc Aroles, número tres de la formació republicana, va explicar dilluns als mitjans de comunicació les propostes en l’àmbit sanitari que competeix a l’Ajuntament.  Aroles va manifestar que “en aquests dies en que es van succeint les retallades, nosaltres no ens quedarem de braços plegats i instarem al Departament de Salut de Generalitat a la construcció d’un nou CAP als antics garatges de l’Alsina Graells i vetllarem perquè l’Hospital de la Seu mantingui el seu nivell de qualitat assistencial”. Fent referència a la qualitat assistencial de l’Hospital, ERC la Seu es va comprometre a exigir al departament de Salut a garantir l’equilibri territorial en l’àmbit de la salut i blindar tots els serveis indispensables per a la població per tal d’assegurar-ne la prestació, així com la continuïtat de la base SEM i el Programa d’Atenció Domiciliària   “no és el mateix retallar un percentatge econòmic o de serveis en un gran hospital de l’àrea metropolitana, que en un hospital petit com el nostre, en una zona aïllada, i amb recursos molt limitats”.

Aroles va manifestar també la voluntat i necessitat de revisar i modificar les estructures directives del Patronat de la Fundació Sant Hospital i incloure-hi nous càrrecs tècnics de l’àmbit sanitari, així com garantir la transparència entre la Gerència, el Patronat i el personal de l’Hospital.

En un altre ordre de coses, Aroles va exposar la voluntat de suport que vol manifestar ERC amb la col.laboració amb les associacions vinculades amb problemàtiques de salut, com l’atenció a les persones afectades per malalties minoritàries i a les seves famílies, el suport al Centre Especial de Treball, de la Fundació Integra Pirineus, al Taller Claror i a INTRESS.