El Grifone Challenge Escanyabocs supera el nombre d'inscripcions de la darrera edició

La quarta edició del Grifone Challenge Escanyabocs, que tindrà lloc aquest cap de setmana a la Seu d'Urgell i comarca, tanca la mitjanit d'aquest dijous el procés d'inscripció amb un èxit de participació, ja que ja s'han superat els participants de l'any passat.

Redacció
12 de maig del 2011

Aquesta dada, juntament amb el fet que sovint hi ha inscripcions de darrera hora, confirma, un any més, la gran acceptació que el Grifone Challenge Escanyabocs té entre tots els amants de l'esport en la natura.

El Parc del Segre serà el centre neuràlgic del Grifone Challenge Escanyabocs i el lloc on tots els inscrits podran recollir els dorsals, els obsequis i qualsevol tipus d'informació que necessitin.

Com cada any, els participants han pogut escollir entre les diferents modalitats que ofereix el Grifone Challenge Escanyabocs. Demà dissabte, a les 9.30 hores, s'iniciarà el triraid, una prova d'iniciació als raids d'aventura. A les 17 hores, la Vertical Quiri, la cursa de quilòmetre vertical que surt de Noves de Segre. I a les 21.30 hores, l'orientació nocturna pels carrers de la Seu. Diumenge, se celebraran dues proves: la caminada de marxa nòrdica, a les 9.30 hores, i la pedalada popular a les 9 del matí.

Entre els participants, una quarantena han triat participar en la modalitat de l'Escanyabocs de Ferro, la prova combinada i de caire competitiu que engloba el raid, la vertical Quiri, l'orientació i la pedalada. Aquesta prova és un repte només a l'abast dels més valents.

Abans de les proves esportives, els aficionats a l'esport d'aventura, tenen una cita demà divendres, 13 de maig, a les 22 hores a la Sala Sant Domènec. El Grifone Challenge Escanyabocs, en col·laboració amb la UEU, ofereixen la projecció de les dues pel·lícules guanyadores del Festival Unnim de Cinema de Muntanya de Torelló. Aquesta projecció està oberta a tot el públic i els assistents podran gaudir dels films TUZGLE, cinta francesa que narra l'experiència de l'escaladora suïssa Nina Caprez a l'altiplà de l'Argentina; i THE ASGARD PROJECT, pel·lícula britànica sobre escalada i salt amb paracaigudes des de les muntanyes de l'illa de Baffin, al cercle polar àrtic del Canadà.

L'organització del Grifone Challenge Escanyabocs, en l'esforç de millorar el servei a tots els participants, ha organitzat un servei de guarderia per als més petits de la família el dissabte i el diumenge al matí. D'aquesta manera, tots aquells pares i mares que ho desitgin, podran participar en les proves sense haver de patir per la canalla.
Per a més informació sobre els horaris i les proves, es pot consultar el web oficial de la prova www.escanyabocs.com