La Diada universitària 2011 aplega 500 joves al campus lauredià

Unes 500 persones s’han aplegat aquest dijous a la VII Diada universitària, que ha comptat amb la participació dels alumnes de primer de batxillerat o equivalent dels tres sistemes educatius presents a Andorra.

Redacció
12 de maig del 2011
575_1305211630joves
575_1305211630joves

La Diada universitària, organitzada per la Universitat d’Andorra (UdA) amb el suport del Comú de Sant Julià de Lòria, té com objectiu fer conèixer l’UdA als alumnes preuniversitaris, tant a nivell de l’oferta formativa com de les instal·lacions, per tal que, quan sigui el moment, tinguin elements suficients per decidir on volen cursar els estudis superiors.

Enguany ha començat amb un dinar festiu a la plaça de la Germandat, després del qual els alumnes han assistit a unes presentacions simultànies de la Universitat adaptades a cada un dels respectius sistemes educatius. Més tard han tingut la possibilitat de participar a alguna de les nombroses activitats programades des de l’UdA, com ara demostracions de comerç on line i botigues 3D, experiments de robòtica i realitat augmentada, tallers d’auscultació i primers auxilis, pràctiques per a futurs mestres o una conferència sobre l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior, entre d’altres. Tractant-se d’una jornada de portes obertes, també s’han pogut visitar les instal·lacions de la Universitat.

Hi han estat presents els consellers d’Esports i de Turisme i Comerç de la parròquia laurediana i diversos representants públics, tant del Govern d’Andorra com de les delegacions de l’ensenyament espanyol i francès al país.

Dia internacional de la infermera

Coincidint enguany amb la Diada universitària 2011, l’Escola d’Infermeria de la Universitat d’Andorra també ha commemorat al matí el Dia internacional de la infermera, que té lloc cada 12 de maig. Estudiants dels tres cursos de la carrera han assistit a una sèrie de xerrades i presentacions sota el lema “Compartir experiències viscudes”, que han comptat amb la participació de personalitats convidades.