Intervinguts 780 paquets de tabac de contraban

El comís va tenir lloc en tres actuacions diferents a la duana de la Farga de Moles i a la localitat d'Alàs.

Redacció
12 de maig del 2011
Imatge del tabac intervingut en una de les actuacions.
Imatge del tabac intervingut en una de les actuacions.
 Imatge del tabac intervingut en una de les actuacions.

La policia de l'Estat ha intervingut entre aquest dimarts i dimecres en el marc de tres actuacions un total de 780 paquets de tabac de contraban valorat en 2.900 euros. Segons fonts policials, dues de les tres intervencions van ser dutes a terme a l'interior de la duana de la Farga de Moles en inspeccionar els agents dos turismes mentre la tercera va tenir lloc en un camí de la població d'Alàs (Alt Urgell). En cada cas, la policia va aixecar als respectius conductors dels cotxes en què es va trobar el tabac denúncies per possessió de productes de contraban mentre el tabac intervingut va ser lliurat a l'administrador de la duana.

La primera actuació va tenir lloc dimarts a les a tres quarts de deu del matí quan els agents de la duana van inspeccionar un turisme en què van localitzar 390 paquets de Ducados Rubio -valorats en prop de 1.500 euros- amagats als laterals del vehicle. El conductor del vehicle era un ciutadà da nacionalitat andorrana de 30 anys.  

El mateix dimarts al vespre, agents del cos van aturar un vehicle en un camí situat a ña vora de la N-260, al terme d'Alàs. La policia va trobar al maleter 240 paquets de diverses marques valorats en més de 900 euros. En aquest cas, el cotxe estava conduït per un ciutadà de nacionalitat Lituana de 43 anys. 

Finalment, dimecres a dos quarts de tres de la tarda i també a la duana de la Farga, els agents van localitzar 150 paquets més, valorats en prop de 600 euros, després d'inspeccionar un turisme conduït per un ciutadà francès de 65 anys.