Les millores de les comunicacions, una de les prioritats per a Progrés La Seu

Progrés aposta fermament per millorar les comunicacions, com a factors essencials per a la reactivació econòmica i per a la potenciació de La Seu i la comarca.

Redacció
11 de maig del 2011

Òscar Ordeig es compromet a exigir al Govern de la Generalitat igualtat de tracte, per a les poblacions del Pirineu, en els transports públics en relació a la resta de catalans. Progrés assegura que treballarà intensament  per a la modernització de la carretera C-!4, de forma especial en el tram dels Tres Ponts i les variants de Coll de Nargó, Organyà, Oliana i Ponts, per incrementar la fluïdesa i la seguretat del trànsit.

L’Ajuntament de Progrés assegura també que s’involucrarà a fons amb el Ministeri de Foment per construir la variant de la N-260 al seu pas per La Seu, ja que és la cruïlla amb més circulació de l’Alt Pirineu. "Seguirem exigint la millora de l’eix pirinenc, tram del Cantó, entre Adrall i Canturri".

En el programa electoral, Progrés exigeix a la Generalitat la igualtat de tracte en els transports públics  en relació a la resta de ciutadans de Catalunya. En aquest sentit, l’Ajuntament de Progrés demanarà subvencions públiques al preu del bitllet dels autobusos de línia de La Seu a Lleida i a Barcelona.

Per a Progrés el tren s’ha de contemplar a llarg termini i, en paral·lel, es continuarà reivindicant la millora constant del tren Barcelona-Puigcerdà.

Òscar Ordeig, candidat a alcalde, afirma que “no hem de baixar la guàrdia en relació a la necessitat de millorar les comunicacions a La Seu i comarca, ja que es condició sine qua non per a l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball. Una ciutat ben comunicada és una ciutat amb projecció de futur”.