Uns 300 escolars de Tremp participaran en una campanya d'educació ambiental

L'Ajuntament de Tremp i l'Estació Biològica del Pallars Jussà han posat en marxa una campanya d'educació ambiental adreçada als alumnes dels centres escolars de la ciutat.

Redacció
11 de maig del 2011
Un grup d'escolars participant en un taller d'educació ambiental a Tremp.
Un grup d'escolars participant en un taller d'educació ambiental a Tremp.
Un grup d'escolars participant en un taller d'educació ambiental a Tremp.

L'objectiu d'aquest programa d'activitats és donar a conèixer la biodiversitat del municipi. En la campanya hi participen les dues escoles de Tremp i en total es faran 13 sessions per a més de 300 alumnes. Una de les activitats consisteix en la descoberta dels espais fluvials a través d'una visita als barrancs de Fontvella i Riucós. L'altra activitat és visitar el Casal dels Voltors de la Torre de Tamúrcia, per conèixer de primera mà La Terreta i la relació entre la ramaderia extensiva i la conservació dels ocells carronyaires.

En la descoberta dels espais fluvials més propers a Tremp a través d'una visita als barrancs de la Fontvella (parc Flors Cirera) i de Riucós es treballa la vegetació de ribera i la fauna aquàtica, elements molt atractius pels nens i nenes.

En l'altra activitat es visita el Casal dels Voltors de La Torre de Tamúrcia, per conèixer de primera mà La Terreta i la relació entre la ramaderia extensiva i la conservació dels ocells carronyaires.