La Penya Barcelonista Urgellenca amb el Regal Barça

Aquest dimarts, la Penya Barcelonista Urgellenca va estar present en la recepció realitzada per l’ajuntament de la Seu d’Urgell al primer equip de bàsquet del Futbol Club Barcelona: el Regal Barça.

Redacció
11 de maig del 2011
Recepció de l'equpip Regal FCBarcelona a l'ajuntament de la Seu.
Recepció de l'equpip Regal FCBarcelona a l'ajuntament de la Seu.

Dimarts al matí els jugadors i el cos tècnic de l'equip de bàsquet Regal FCBarcelona van ser rebuts a la sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per l'alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i per una àmplia representació de regidors i regidores del Consistori urgellenc.

L'Ajuntament de la Seu va oferir aquesta recepció a la plantilla que direigeix Xavi Pascual, després d'haver fet una estada de quatre dies a la capital de l'Alt Urgell, on l'equip va entrenar al Palau Municipal d'Esports aprofitant l'aturada de la lliga i preparar-se per la seva fase final.

El president de la Penya Barcelonisa Urgellenca, Pere Mentruit, va mostrar la il·lusió amb la qual es va rebre a l’equip de Pascual a la Seu d’Urgell, on han realitzat una estada de 4 dies, el primer dels quals va transcòrrer a porta oberta. Mentruit va animar a l’equip a “lluitar per la lliga” i els va convidar a “repetir la seva estada a la capital urgellenca”.

Per l’altra banda, Sergi Cava, directiu de comunicació i relacions publiques, va destacar la simpatia i l’adaptació a la Seu per part de l’entrenador de l’equip, Xavi Pascual, i d’altres membres del cos tècnic; Antoni Segú, també directiu,  va ressaltar, però, l’amabilitat de diversos jugadors del planter, un d’ells, el capità de l’agrupació, Roger Grimau.

La Penya de la Seu, també recorda que es realitzarà el sorteig corresponent de les entrades per a Wembley, en el qual hi podran participar tots els socis que compleixin les clàusules.