El col·legi La Salle de la Seu organitza una nova encesa solidària

La Comunitat Educativa La Salle i l’AMPA de l’escola convida a tothom a la tercera Encesa Solidària La Salle–PROIDE per recaptar fons que facin possible dur a terme el projecte “2a part d’arranjaments a l’escola de La Salle Raphaël Rafaringa de Madagascar.

Redacció
10 de maig del 2011

El projecte tracta d’una acció educativa formal en un barri d’Antananarivo a Madagascar per millorar les condicions d’escolarització i allargar la permanència en el sistema educatiu de nens i joves de famílies amb pocs recursos econòmics i amb alt risc de fracàs escolar.

El projecte pretén millorar les infraestructures que la falta de fons ha contribuït a deteriorar en els darrers 15 anys. Permetrà la renovació del sistema d’evacuació de les aigües residuals en el pati de l’escola i la renovació completa d’una part del mur exterior.
En la primera edició de l’Encesa es va poder cobrir completament la construcció d’una aula de Primària de l’escola La Salle “Tierra Nueva” de Guatemala amb una aportació de 6.960 euros. En la segona edició es va cobrir parcialment el pressupost de suport dels nens i nenes  de l’escola La Salle “Tierra Nueva” de Guatemala amb una aportació de 3.219 euros. Aquests dos projectes ja són una realitat

La Seu d’Urgell ha respost sempre amb generositat i  des de l'escola esperen que de nou amb l'aportació solidària de tots i totes es pugui seguir donant l’oportunitat d’una educació digna a als alumnes de Antananarivo.

Les llumenetes solidàries es podran adquirir al preu d’1 euro a la porteria de l’escola i en els establiments col·laboradors des del dilluns 23 i fins el moment de l’Encesa.