Progrés La Seu a favor de millorar els serveis de l'Hospital

Progrés considera fonamental el replantejament de la gestió de l’Hospital per a millorar-ne la qualitat i l’eficiència, així com potenciar la implicació de tots els treballadors.

Redacció
10 de maig del 2011
Òscar Ordeig.
Òscar Ordeig.

Progrés s’oposarà enèrgicament a les retallades en la sanitat pública anunciades pel govern de CiU a la Generalitat perquè la sanitat "és un pilar bàsic de la qualitat de vida dels ciutadans i per la llunyania del Pirineu dels grans centres sanitaris de referència".

Progrés considera fonamental el replantejament de la gestió de l’Hospital  per a millorar-ne la qualitat i l’eficiència, així com potenciar la implicació de tots els treballadors.
Tanmateix Progrés creu necessari el funcionament normal de les dues plantes d’habitacions de l’Hospital.

El programa de Progrés fixa l’optimització dels recursos del Servei d’Urgències i l’avenç en la coordinació de tots els agents sanitaris de la ciutat (Hospital, CAP, residències, farmàcies, etc.). En aquest sentit, l’Ajuntament vetllarà per la construcció amb caràcter d’urgència del nou CAP, ubicat al centre de la ciutat, vora la nova plaça del Camp de Codina.

Progrés es compromet a vetllar per evitar  desplaçaments innecessaris dels malalts.

Els darrers canvis en la direcció de l’Hospital han d’anar acompanyats d’un replantejament de les funcions del seu Patronat. Al respecte, Progrés lamenta una vegada més que el seu president, l’alcalde Batalla, hagi fet molt poc per evitar la pèrdua de qualitat de determinats serveis i la marxa de bons professionals, així com del descontentament dels ciutadans.

Des de Progrés també es considera prioritari concretar el projecte executiu del nou Hospital,  a partir del Pla Funcional redactat per l’anterior Govern de la Generalitat.

Òscar Ordeig, candidat a alcalde, afirma que “no és possible donar un pas endarrere en els serveis de l’Hospital, ja que la Sanitat pública i de qualitat és un pilar bàsic de l’Estat del Benestar”.