Convoquen la tercera edició del concurs \"Contes que compten\"

Els treballs es poden presentar a partir d'aquest dimecres, 11 de maig, i fins el 15 de juny. El concurs està organitzat per la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell i per RàdioSeu.

Redacció
11 de maig del 2011
Portada del conte guanyador de l'edició anterior del concurs que ha estat editat per Edicions Salòria.
Portada del conte guanyador de l'edició anterior del concurs que ha estat editat per Edicions Salòria.
Portada del conte guanyador de l'edició anterior del concurs i que ha estat editat per Edicions Salòria.

A partir de demà dimecres, 11 de maig, i fins el 15 de juny es poden presentar els treballs per a poder participar en el concurs 'Contes que compten' , certamen literari que organitza la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell i RàdioSeu, amb el suport de l'Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Els contes es podran presentar tant a la mateixa biblioteca com als estudis l'emissora municipal, situats a Castellciutat.

Com en la passada edició, el concurs estableix cinc categories que van segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys, dels 12 als 13 anys; dels 14 als 15 anys; dels 16 als 17 anys; i una cinquena categoria a partir dels 18 anys.

'Contes que compten' és un concurs de contes dirigits al públic infantil, escrits en català i de temàtica lliure. Els treballs que es presentin han de ser inèdits i no haver estat premiats en cap altre esdeveniment d'aquestes característiques.

Els premis consistiran en el lliurament de lots de llibres adequats a cada edat i material informàtic als primers premis de les categories A, B i C; i de 150 euros, obsequi de la CAM, i un lot de llibres al primer premi de la categoria D; mentre que el primer premi de la categoria E serà de 200 euros, obsequi de 'la Caixa' i un lot de llibres.

Els contes guanyadors seran llegits en públic en el marc de les activitats de l'aniversari de la Biblioteca de Sant Agustí, concretament el dia 2 de juliol a les 11 del matí.

A més a més, els contes seran llegits en l'espai El bagul dels contes , programa setmanal de RàdioSeu destinat al públic infantil.