Convoquen la tercera edició del concurs "Contes que compten"

Els treballs es poden presentar a partir d'aquest dimecres, 11 de maig, i fins el 15 de juny. El concurs està organitzat per la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d'Urgell i per RàdioSeu.

per Redacció, 11 de maig de 2011 a les 16:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Portada del conte guanyador de l'edició anterior del concurs i que ha estat editat per Edicions Salòria.

A partir de demà dimecres, 11 de maig, i fins el 15 de juny es poden presentar els treballs per a poder participar en el concurs 'Contes que compten' , certamen literari que organitza la Biblioteca de Sant Agustí de la Seu d'Urgell i RàdioSeu, amb el suport de l'Ajuntament urgellenc i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.


Els contes es podran presentar tant a la mateixa biblioteca com als estudis l'emissora municipal, situats a Castellciutat.

Com en la passada edició, el concurs estableix cinc categories que van segons l'edat dels autors: dels 10 als 11 anys, dels 12 als 13 anys; dels 14 als 15 anys; dels 16 als 17 anys; i una cinquena categoria a partir dels 18 anys.

'Contes que compten' és un concurs de contes dirigits al públic infantil, escrits en català i de temàtica lliure. Els treballs que es presentin han de ser inèdits i no haver estat premiats en cap altre esdeveniment d'aquestes característiques.

Els premis consistiran en el lliurament de lots de llibres adequats a cada edat i material informàtic als primers premis de les categories A, B i C; i de 150 euros, obsequi de la CAM, i un lot de llibres al primer premi de la categoria D; mentre que el primer premi de la categoria E serà de 200 euros, obsequi de 'la Caixa' i un lot de llibres.

Els contes guanyadors seran llegits en públic en el marc de les activitats de l'aniversari de la Biblioteca de Sant Agustí, concretament el dia 2 de juliol a les 11 del matí.

A més a més, els contes seran llegits en l'espai El bagul dels contes , programa setmanal de RàdioSeu destinat al públic infantil.

 

Participació