Progrés La Seu aposta pel foment del turisme d'esport i natura

Redacció
09 de maig del 2011
Òscar Ordeig en roda de premsa aquet dilluns juntament amb Ramon Ganyet.
Òscar Ordeig en roda de premsa aquet dilluns juntament amb Ramon Ganyet.
Òscar Ordeig en roda de premsa aquest dilluns juntament amb Ramon Ganyet, al claustre de la Catedral de la Seu d'Urgell.

El PSC fa una aposta pel turisme cultural, el turisme de natura i l'esportiu. Una de les principals accions és la de declarar el conjunt catedralici patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Per Ordeig és important potenciar les singularitats que diferencien la Seu d'altres llocs com l'espai natural, la cultura o la gastronomia.El grup de Progrés vol promoure el turisme d'esport i natura a través de l'atractiu del Parc Olímpic del Segre i dels Parcs Naturals del Cadí i de l'Alt Pirineu. Pel socialista és important potenciar totes les activitats esportives i naturals entorn a aquests tres espais. Tot tipus d'activitats esportives, com el trekking, el senderisme o la BTT.

Ordeig també ha fet incisió en el sector gastronòmic relacionat amb el sector empresarial i les fires i mercats de La Seu. Millorar una fira mil·lenària com la de Sant Ermengol i donant-li més qualitat és bàsic per potenciar el turisme.

El PSC ha anunciat que es plantejarem fer un càmping privat, "la Seu necessita un càmping" ha dit Ordeig, "pel tipus de turisme que busquem segurament agrairà un càmping".

En relació al recent estrenat Espai Ermengol, Ordeig, ha dit que "s'ha de replantejar aquest espai ja que pels costos que ha tingut no aporta el nombre de visitants que seria desitjable". En aquest sentit, el socialista també ha afirmat que tornaran a obrir l'oficina de turisme al costat de la N-145 cap a Andorra per facilitar l'entrada de la gent que va cap al país veí.