Projecció pública a la Seu del curtmetratge \"El Camí d'Ermengol\"

El pròxim dimarts, 10 de maig, tindrà lloc a dos quarts de deu de la nit a la sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell una projecció pública i gratuïta del curtmetratge 'El camí d'Ermengol'. Aquest film serà presentat per l'historiador Lluís Obiols, l'actor Pere Tomàs i el director del mateix curt Toni Lombarte.

Redacció
09 de maig del 2011

El film, produït per REC Produccions Audiovisuals del Pirineu, ha estat promogut per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell amb l'objectiu de formar part de l'exposició temporal del Bisbe Ermengol que hi ha instal·lada a la tercera planta de l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, que va obrir les seves portes el passat 11 d'abril.

La projecció del curt, de 20 minuts de durada, comptarà amb la participació del músic Artur Blasco que interpretarà en directe la banda sonora amb el rabequet, instrument de corda propi de l'època. També es passarà el making off del propi curtmetratge.

'El camí d'Ermengol' recull alguns episodis destacats de la vida del bisbe Ermengol, incidint especialment la seva faceta de promotor d'obres públiques i vies de comunicació, com el camí de Pontarrons i el pont de Bar.

Cal remarcar que la direcció, el guió, la producció, el vestuari, la banda sonora, i els tècnics del curtmetratge de Sant Ermengol hi han treballat una cinquantena de persones del territori. Els actors que intervenen també són de la Seu i l'Alt Urgell.