Progrés La Seu proposa un \"cara a cara\" televisiu amb CiU

L’alcaldable de Progrés a la Seu, Òscar Ordeig, considera que el fet que les propostes de les dues alternatives més importants es puguin visualitzar a través de la fórmula televisiva del “cara a cara” seria molt saludable políticament i permetria que els ciutadans tinguessin un millor coneixement dels programes respectius.

Redacció
04 de maig del 2011
L'equip de Progrés.
L'equip de Progrés.
L'equip de Progrés.

Òscar Ordeig, durant un esmorzar amb la premsa, ha presentat aquest dimecres els eixos principals de la campanya electoral de Progrés. Aquests eixos  es basaran en tres pilars principals: la lluita contra la crisi, posant ordre a l’Ajuntament, a nivell d’organització, funcionament i deute; polítiques per crear ocupació i garantir els drets i serveis bàsics de les persones.
 
Donada l’actual situació de crisi econòmica, Progrés reduirà el seu pressupost de campanya substancialment respecte a les eleccions municipals del 2007. Segons Òscar Ordeig “on no arribin els diners, arriben les persones”. La manca de recursos es supleix amb idees imaginatives i amb l’aprofitament al màxim de les noves tecnologies.
 
La candidatura de Progrés està formada per 30 persones i compta amb més de 70 col·laboradors, una xifra superior respecte a eleccions anteriors.
 
El repte de tots els partits és aconseguir augmentar el percentatge habitual de participació que es dóna a les eleccions municipals a La Seu. Als comicis del 2007 aquesta xifra no va arribar ni al 50%. Per tant, la campanya electoral a més de servir per explicar els programes de cada formació política, a d’incentivar la participació ciutadana.
 
D’altra banda recordar que el dissabte 7 de maig a les set de la tarda tindrà lloc, al pati de la biblioteca de Sant Agustí, l’acte de presentació de les candidatures de Progrés de La Seu i comarca.