Barruera es prepara per la tercera edició de la Cara Amón

El dia 21 de maig tindrà lloc la tercera edició de la Cara Amón , una cursa que proposa la meravellosa ascensió al cim de les Roies del Cardet des de la població de Barruera.

Redacció
03 de maig del 2011

Enguany aquesta cursa obrirà el calendari de la Copa d'Espanya de Curses Verticals per muntanya i serà també puntuable per la Copa Catalana de l'especialitat. 

Les Roies del Cardet, a la Vall de Boí, és una muntanya de 2.450 m que s'aixeca damunt de les poblacions de Barruera i Cardet i des de fa molts anys els pastors hi porten els seus ramats. Fa tres anys la gent de Barruera va decidir organitzar una cursa en sentit vertical només cronometrant el temps de pujada. Així doncs, es va establir la sortida des del centre del poble de Barruera (1.080 m) fins al Cim de les Roies del Cardet (2.450 m).

La cursa té un total de 4'7 quilòmetres de distància i més de 1.300 de desnivell positiu. 

Com a novetats d'enguany hi ha els serveis que ofereix la organització de la prova: el servei de taxis per públic i acompanyants fins al primer avituallament, a l'ermita de Sant Salvador. I un altre servei innovador és el de guarderia per fills/es de corredors (de 2 a 11 anys) i l'horari serà de dos quarts de quatre de la tarda a les nou del vespre. Ambdós serveis són gratuïts.

La cursa compta fins ara amb 150 inscrits. Per més informació podeu consultar a:
www.caraamon.cat.