Nova oferta educativa dels PQPI pels joves de la Seu i comarca

Del 9 al 20 de maig es podran fer les preinscripcions per poder participar en els mòduls que s'integren dins dels Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) per al pròxim curs 2011-2012. Aquests mòduls van adreçats a joves de 16 a 21 anys que no hagin obtingut el títol de graduat en ESO.

per NacióLleida, 3 de maig de 2011 a les 10:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La formació que es donarà en el pròxim curs escolar seran dos mòduls obligatoris: l'A i el B. El mòdul A es tracta d'una formació professional elemental en un perfil professional Inclou hores de pràctiques en empresa i la possibilitat de realitzar una estada de pràctiques a l'estranger. Pel que fa al mòdul B es una formació general per a la millora de les competències bàsiques necessàries en el món del treball i en al vida quotidiana. El mòdul C, que és voluntari, és una formació per a l'obtenció del GESO.


Els mòduls A i B tenen una durada d'un curs escolar en el Pla de Transició al Treball (PTT); i el mòdul C, en paral·lel i/o posteriorment, i es poden cursar en centres de formació de persones adultes a través de l'IOC.

Els perfils professionals del Pla de Transició al Treball de La Seu d'Urgell són auxiliar de muntatge i manteniment d'equips informàtics.

Aquests mòduls permeten matricular-se a un cicle formatiu, treball i alhora seguir-se formant com acabar mòduls C, formació ocupacional, etc. A més, la certificació positiva dels mòduls de formació professional específica (mòduls A) acredita competències professionals de nivell elemental (nivell 1); i els resultats positius dels mòduls de formació general faciliten l'accés a cicles formatius de grau mitjà i, també, l'obtenció del GESO.

Per a més informació cal adreçar-se al Pla de Transició al Treball de la Seu d'Urgell situat al carrer Capdevila, número 29, de la capital alturgellenca.

 

Participació