La Seu acull un concert de petits cantors i de cambra

El pròxim dissabte, 7 de maig, a dos quarts de deu de la nit, a la catedral de la Seu d'Urgell. Interpretaran la Missa de la Coronació de W..A. Mozart.

Redacció
03 de maig del 2011

Aquest dissabte, 7 de maig, a dos quarts de deu del vespre, tindrà lloc a la Catedral de Santa Maria d'Urgell de la Seu, el concert de la Missade Coronació de Wolfgang Amadeus Mozart que oferiran el Cor dels Petits Cantors Lliures, el Cor de Cambra i el Cor de Nenes Valls d'Andorra, sota la direcció de Catherine Metayer. Els cors estaran acompanyats per l'orquestra francesa Baeterra, amb el violí-solo François Gilles.

En aquest concert cantaran 130 cantaires dels tres cors, i es comptarà amb la participació dels solistes Ulrike Van Cotthem, soprano, d'Hélène Delalande, alto, Pierre Perny, tenor, i Marc Canturri, baríton.

La direcció musical del concert anirà a càrrec de Jean Henric.

La venda anticipada de les entrades per aquest concert té lloc a les oficines de turisme d'Andorra i de la Seu d'Urgell. El preu de l'entrada anticipada és de 15 euros, mentre que l'entrada a l'inici del concert és de 20 euros.

El concert té el suport de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Bisbat d'Urgell.