Assalten l'església de Corbins i roben els donatius

Els lladres van forçar la porta i van endur-se una quantitat indeterminada de diners i "algun objecte de poc valor"

L'església de Corbins
L'església de Corbins | femTurisme.cat
Nació
28 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 15:51h

Els Mossos d'Esquadra investiguen el presumpte robatori dels donatius de l'església de Corbins, al Segrià, després que aquest dimecres un grup de lladres hagi assaltat el temple i hagin sostret una quantitat "indeterminada de diners i algun objecte de poc valor", tal com ha detallat la parròquia al diari Segre.

La matinada de dimarts a dimecres, els lladres van forçar la porta principal, van entrar dins la sagristia de la parròquia i van regirar tots els calaixos i el que hi havia dins. Durant el saqueig, van rebentar el calaix dels donatius i van trobar els diners recollits en les darreres misses, que segons la parròquia "no eren gaires". Si bé, no van tocar cap element de l'eucaristia.

El mateix bisbe de Lleida, Salvador Giménez, s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per parlar amb el rector i conèixer el cas de primera mà. Tot, mentre els Mossos investiguen quants assaltants hi ha i quina és la seva identitat. Sigui com sigui, no és el primer robatori a una església en els darrers temps.

Arxivat a