Detenen un home per conduir begut, sense carnet i contra direcció al Pla d'Urgell

Un altre vehicle va seguir el conductor negligent i va gravar en vídeo maniobres temeràries

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | ACN
Nació
28 de març del 2024
Actualitzat el 12 d'abril a les 15:51h

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un home de 41 anys acusat de diferents delictes contra la seguretat del trànsit per conduir begut, sense carnet i contra direcció en trams sense visibilitat a l'N-II al Pla d'Urgell, concretament entre els municipis de Bell-lloc i Fondarella. Els fets van passar el 16 de març quan diversos conductors van alertar que un vehicle conduïa de manera negligent per la via.

Tot i que una patrulla d'agents va localitzar i denunciar al conductor, que presentava símptomes d'embriaguesa i no disposava de punts al carnet, els Mossos van detenir l'home després que sortís a la llum un vídeo d'un vehicle que va seguir al conductor negligent i on es constataven maniobres d'una perillositat "extrema".

En el vídeo s'observa com el vehicle circula pel carril esquerre en trams sense visibilitat i que es creua amb tres turismes i una motocicleta, els quals van fer maniobres per evitar el xoc frontal. Davant les evidències d'una conducció "temerària, visible i concreta", els agents van detenir el conductor, que passarà a disposició judicial a Lleida.

Arxivat a