Lleida acollirà la tercera edició dels premis «Fet a Catalunya»

El guardó l'organitza l'entitat de Nous Emprenedors i Empresaris de Catalunya i té com a objectiu reconèixer projectes que en els darrers set anys han desenvolupat plans, productes i serveis innovadors

Imatge de l'edició dels premis del 2022
Imatge de l'edició dels premis del 2022 | Neec
Nació
02 de novembre del 2023
Actualitzat el 03 de novembre a les 11:28h
La ciutat de Lleida acollirà el proper 30 de novembre la tercera edició dels premis "Fet a Catalunya", un certamen que organitza i impulsa la NEEC, l'entitat de Nous Emprenedors i Empresaris de Catalunya. El guardó té com a objectiu reconèixer aquells projectes emprenedors o empresarials que en els darrers set anys han desenvolupat un projecte, un producte o un servei innovador, produït o servit a Catalunya, preferentment en el sector industrial o agroalimentari.

Les empreses, o persones emprenedores, que vulguin presentar les seves candidatures ho poden fer fins el proper 15 de novembre. En aquesta tercera convocatòria, els premis seran lliurats de manera presencial.

Qui hi pot participar?

Amb dotació econòmica: totes aquelles empreses de fins a set anys de vida o projectes emprenedors que tinguin el seu domicili fiscal en el territori de Catalunya. Es poden presentar projectes, productes o serveis en l’àmbit de que aportin una novetat o una innovació en el mercat respectiu.

Sense dotació econòmica: Totes aquelles empreses sense mínim de temps de vida que tinguin el seu domicili fiscal en el territori de Catalunya. En la tercera edició es valorarà preferentment aquelles amb domicili en la província de Lleida.

Consulta les bases

Es poden consultar les bases concursals a la web www.neec.cat. En el decurs de l’acte, també es lliuraran dos accèssits a empreses del territori amb una reconeguda trajectòria en la seva contribució al desenvolupament local.

Què és la NEEC?

Creada a l'octubre de 2006, la NEEC té com a missió promoure l'esperit emprenedor, la innovació i la creació de sinergies entre les persones que tenen un projecte o idea de negoci, especialment en el teixit de micro, petites i mitjanes empreses, que representen el 99% del conglomerat econòmic de Catalunya.

Històricament, la NEEC ha desenvolupat projectes que reconeixen les empreses i els emprenedors com a recursos actius per al foment de la creació d'empreses al nostre país, buscant i fomentant la seva implicació. Per aquest motiu, moltes empreses han aportat i donat suport a projecte rere projecte. Els Premis Fet a Catalunya són possibles gràcies al suport de les empreses que ens donen suport.

Empreses líders i referents en la seva categoria: Druids, Fluidra, Imrepol, Kriskadecor, La Fageda, Nació, Plasticband, Plusfresc, Stimulo, Stage2, Tapla, Aprop Marketing.